Pa Tan ga Edhe Kompletësisht E Zhv.Eshur Poshtë, Eni Koçi ‘Tërbon’ Ndjekësit Me Këtë (Video)

Pa Tan ga Edhe Kompletësisht E Zhv.Eshur Poshtë, Eni Koçi ‘Tërbon’ Ndjekësit Me Këtë (Video)

Eni Koçi është një ndër femrat më të pëlqyera shqiptare dhe jo më kot është ndër më të ndjekurat në Instagram. Tashmë Eni gëzon një fame të madhe njëjtë si e motra e saj,

Greta Koçi. Por dihet se është ajo me pro vokuesja në rrjete sociale. Këtë gje ka bërë edhe së fundmi në Instagram. Eni ka postuar një foto ku shihet me një veshje shumë të guximshme: me një fustan dhe kompletësisht e zhv eshur poshtë. Sic shihet edhe në videon me poshtë. S’kemi çfarë t’i themi tjetër Enit, përveçse: Bravo për guximin!Në këtë video, ajo shihet se është duke hyrë në një dhomë dhe veshur kishte një këmishë të cilën më pas e hoqi.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…