Mirupafshim Shqipëri, unë po iki: Po lë familjen, shokët dhe shoqet, nuk do të kthehem kurr….

Mirupafshim Shqipëri, unë po iki: Po lë familjen, shokët dhe shoqet, nuk do të kthehem kurr….

Mirupafshim Shqipëri, unë po iki: Po lë familjen, shokët dhe shoqet, nuk do të kthehem kurr…

Unë po iki! Po lë familjen, po lë shokët e shoqet, po lë diellin, po lë kafen time të pr eferuar, po lë kujtimet dhe me to po lë dhe gjysmën time! Po e lë se do vi prapë ose se ndoshta do ta marr se s’dua të vi më!.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qf are behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…