Ky Është Kosovari Qe Po Lyp Punëtor Ne Suedi: “ O Shqiptar Veç Hajdeni Diqysh Deri Këtu, 4mi Euro E Keni Rrogën”…

Ky Është Kosovari Qe Po Lyp Punëtor Ne Suedi: “ O Shqiptar Veç Hajdeni Diqysh Deri Këtu, 4mi Euro E Keni Rrogën”…

Një Kosovar qe jeton atje ka biznese shumë te mëdha dhe kërkon Shqiptar qe te punojnë ne f irmën e ti.Ai nga

ju kërkon qe vetëm te arrini ne Suedi pasi e ka te pamundur te bej diçka për vizën tuaj, atëherë kur te shkoni atje duhet veç te kontaktoni ne telefon ose e-mail.“Shqiptar këtu janë rrogat e mira, nuk keni pas punë me askënd veç me mu,hajdeni veç deri ne Suedi” tha pronari,…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…