“Isha e vi.rgjër, në banjo mu afrua dhe më…”, gazetarja shqiptare tregon momentin e vështirë të jetës së saj: Më u shtroi

“Isha e vi.rgjër, në banjo mu afrua dhe më…”, gazetarja shqiptare tregon momentin e vështirë të jetës së saj: Më u shtroi

Isha e vi.rgjër, në banjo mu afrua dhe më…”, gazetarja shqiptare tregon momentin e vështirë të jetës së saj: Më u shtroi

Gazetarja Dasara Karaiskaj ka bërë dje një rrë fim ndryshe për jetën e saj teksa ishte e ftuar në emisionin ‘EXPULS’.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ft ojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…