Gjyste Vulaj Te,nton Ta P,uthë Naimin, Ai Te,nton Ta Pu,thë Diku Tjeter…

Gjyste Vulaj Te,nton Ta P,uthë Naimin, Ai Te,nton Ta Pu,thë Diku Tjeter…

Kështu së paku ka ndodhur gjatë xhirimeve të vitit të ri për emisionin festivë “N’Kosovë Show”, shkruan GazetaExpress. E derisa shumica e këngëtarëve që tregojnë atë

dashurinë f allce me puthje në estradën kosovare. Kështu nuk ka ndodhur me Naimin dhe Mihrien, i cili për shkak të gjatësisë nuk ka mundur që ta pu thë Gjystën shtype re kklamen me poshte dhe shiko videon e plote e cila po ben buje ne rrjetet socaile dhe me gjere ne te gjith rrjetin …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…