E pyesin sa kohë mund të rrish pa b,ërë ma rrëdh,ënie, Anxhela Peristeri jep përgjigjen e saj, do ju heq t rurin, shikoeni cfarë thotë (Video)

E pyesin sa kohë mund të rrish pa b,ërë ma rrëdh,ënie, Anxhela Peristeri jep përgjigjen e saj, do ju heq t rurin, shikoeni cfarë thotë (Video)

Anxhela Peristeri është fituesja e “Kënga Magjike” në edicionin e 19-të të saj.E s igurisht, e gjithë vëmendja këtë javë është tek ajo. Këngëtarja

ka qenë e ftuar në emisionin “Prive” ku nuk kanë munguar gjithashtu edhe pyetjet pr ovokuese. Një ndër ta ka qenë edhe pyetja se sa kohë mund të qëndrosh pa kryer mar rëdhënie, ajo me përgjijen e saj i la pa fjale, shikoeni cfarë thotë,…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…