E fundit P ërkeqsohet Ardit Gjebrea nga Covid,me lo t në sy o vëllezer dhe motra lutuni për mua Aman thot ai!

E fundit P ërkeqsohet Ardit Gjebrea nga Covid,me l ot në sy o vëllezer dhe motra lutuni për mua Aman thot ai!

Moderatori shumë i d ashur për publikun, Ardit Gjebrea njoftoi pak ditë më parë se është infektuar me Covid. Megjithatë kjo nuk e pengoi Arditin që të dielën ta drejtonte nga shtëpia emisionin “E diela shqiptare”.

Mirëpo këtë herë mjekët i kanë thënë se ai duhet të bëjë pushim dhe “E diela shqiptare” këtë javë do të ketë tre prezantues që do të zëvendësojnë Arditin derisa të rikthehet.

“Gjysma ime” dhe “Të panjohurit” do moderohet nga Enkel Demi, bën të ditur Arditi.

“Telebingo shqiptare”, do moderohet nga Gentian Zenelaj.

Dhe “Ka një mesazh për ty”, nga Marsela Çibukaj.

“Këtë të dielë mj ekët më thanë pushim, por nuk do të ketë pushim E Diela Shqiptare”, shkruan Arditi.