Berat Buzhala tallet me Albin Kurtin… Qysh paska pshtu Albini gjatë l.uftes….

Berat Buzhala tallet me Albin Kurtin… Qysh paska pshtu Albini gjatë l.uftes….

Gazetari dhe pronari i Televizionit 7,Berat Buzhala ka thumbuar Albin Kurtin duke e i ronizuar dhe duke marrë për shembull fjalët që tha para pak ditësh Arian Konomi në një tv në Kosovë ne lidhje me Albin Kurtin.Berat Buzhala e ka marrë si formë t alljeje atë që tha Konomi duke u shprehur në një s tatus të tij në rrjetin social Facebook.

“Qysh e kish pas pshtu more Albini gjate l uftes kete Arianin e P erputhen, edhe as nuk ka kallxu per kete akt h eroik as kurrgjo. Valla bre thi osht. E bon ni te mire edhe e gj une ne deti. E Tea a osht kane me Arianin a jo, a po dihet?
Pastaj thojshin h ejterat Albini nuk ka marre pjese ne l ufte, kurse ky er ifi tuj kry a ksione te kerkim shpetimit neper Prishtine.”u shpreh ish deputeti Berat Buzhala.