31 Vjeçarja: Jam nda nga burri dua nje burre me LETRA

31 Vjeçarja: Jam nda nga burri dua nje burre me LETRA

Nisa nje m arrdhanje me një burrë, por gruaja e tij pastaj edhe bashkëshorti im na e zb.uluan se kretin.Ajo gjithashtu publikoi video me neve dyve

duke shpresuar të gjen mashkullin ideal!Por edhe pse ka ndodhur kjo, une nuk mund ta heq të dashu.rin nga mendja, edhe pse është në moshë me babanë tim.Kështu e nis një 31-vjeçare let.rën për psikologen e “The Sun”. Ajo ka treguar se me bashkë,shortin e saj ka një vajzë 5-vjeçar. Tani ajo po do nje b urre tjeter me Letra te Australise sepse po don me u zh vendos prej atij vendi dhe mos me pa kurr mo burrin e vet.