U bë vi rale fotoja e saj para o peracioneve, aktorja e njohur shqiptare bën ndërhyrjen tjetër në…

U bë vi rale fotoja e saj para ope racioneve, aktorja e njohur shqiptare bën ndërhyrjen tjetër në…

Ditën e djeshme, një foto e Artës u bë v irale në media teksa shihet ndryshimi i saj dr astik në pamje.

Arta nuk re agoi rreth lajmeve të tilla, por postoi një fotografi ku bëri me dije se ka bërë një ndërhyrje në buzë dhe një tjetër ku tregon ndryshimin në vetull.

Kjo nuk është hera e parë që Arta nuk he ziton që op eracionet pla stike të saj t’i bëjë publike.