Sk,andali Qe U Fsheh Qe 2 Vite Mos E Hu,mbisni Shfaqet Vij,deo Ku Shihet Qarte Si Arian Çani P,uthe Tunen…

Sk,andali Qe U Fsheh Qe 2 Vite Mos E Hu,mbisni Shfaqet Vij,deo Ku Shihet Qarte Si Arian Çani P,uthe Tunen…

Tuna është një prej femnave më tërheqëse e estradës,e cila ç mend të gjithë me bukurin dhe format e saj.Ndërsa tani bëhet fjalë për gazetarin

th umbues i cili çdo javë interviston personazhet e showbizit shqiptar me pyetje nga më p ikante. Në një moment gjatë intervistës,duke bërë s haka Ariani ka tentuar të pu thë në bu zë këngëtaren Altuna Sejdiu,këngëtarja i ka mbajtur lojën i është afruar dhe ….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.