Ska të ndalur Mustafa Nano: Burra më të mirë janë serbët se shqiptarët e Kosovës??

Ska të ndalur Mustafa Nano: Burra më të mirë janë serbët se shqiptarët e Kosovës??

E t epron Mustafa Nano (sipas burimit të lajmit nga shqip lajme) ai thotë që shqiptaret e Kosoves janë më të kë qi se serbet. Ai cdohere go det me

deklaratat e tij dhe se del kunder gjithkujt dhe gjithckaje..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…