Shp,ërthen Shpat Kasapi Dërgon Mesazh Pas Fjalëve Që I Tha Ish E Dashura Afërdita Dreshaj Për Të, Ai I Thot “Pse Nuk E Tregove Në Emision Se Si Të Zura Duke Më Tr,adhtuar Me Shokun Tim Tek…

Shp,ërthen Shpat Kasapi Dërgon Mesazh Pas Fjalëve Që I Tha Ish E Dashura Afërdita Dreshaj Për Të, Ai I Thot “Pse Nuk E Tregove Në Emision Se Si Të Zura Duke Më Tr,adhtuar Me Shokun Tim Tek…

Afërdita Dreshaj ishë e fejuara e Shpat Kasapit,në një emision he dhi a kuza te renda drejt ti.ku ai thot“Ajo nuk është askush për mua, mundohet të

tregoj gjëra jo të mira për të tjerët,Por ja tregoj un juve të vërtetën,Afërdita kishte filluar të dërgoj mesazhe me një tjetër,por në fillim nuk i thash asgjë se e kisha plan ta kapi atë mat,dhe këtë ebëra ku një ditë e zvura atë në shtëpi me….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.