Rrëfen Gruaja 51 Vjeqare: E B,ëra Me K,unatin Nga Zvicra Më Ka Bërë Te Q,aj Dhe B,urri Im Më Kuptoi Që…

Rrëfen Gruaja 51 Vjeqare: E B,ëra Me K,unatin Nga Zvicra Më Ka Bërë Te Q,aj Dhe B,urri Im Më Kuptoi Që…

Por para një viti ai erdhi si azilant të jetonte afër nesh papritmas ne kuzhin me kapi nga mbrapa dhe me tha,

Je shume e nx ehte enderr kam ta bej me ty, Pastaj fillova ta pu th edhe filluam edhe mbaruam mbas 3 ore, me bëri të qa j, por pas një kohe nuk e di si e kuptoi bu rri im këtë dhe mua më tha që ti je një….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.