Roberti në k revat me modelen italiane, Nora në prag të fejesës?

Roberti në k revat me modelen italiane, Nora në prag të fejesës?

Ishte lajmi më i bu jshëm i ndarjes së këngëtares Nora Istrefi me muzikantin Robert Berisha, në kohën kur këta vendosën të i ndajn rrugët pas një lidhje të gjatë.

Disa vite më parë Nora dhe Roberti vendosen të i japin fund martesës së tyre për të vazhduar jetën lag njëri tjetrit, shkruan infokosova.