Ramush Haradinaj: Unë E Kam Veq Dertin Për Popull, Se Për Vete Nuk E Kam Qëllim P ushtetin!

Ramush Haradinaj: Unë E Kam Veq Dertin Për Popull, Se Për Vete Nuk E Kam Qëllim Pus htetin!

Kandidati për president i AAK, Ramush Haradinaj ka deklaruar edhe njëherë se qëllimi i tij nuk është

pu shteti. Haradinaj tha se ai nuk dëshiron me cdo kusht te vije deri tek pushteti ai po mendon per popullin e Kosoves…Ndërkaq gjatë tubimit, ai ka folur edhe për komunën e Ferizajt dhe ndihmën që, sipas tij, i është dhënë këtij qyteti gjatë qeverisjes së Haradinaj.