Qeni ng ordh pas be tejës me ujkun, që të shpëtojë fëmiun 10 vjeçar.

Qeni n g ordh pas b etejës me ujkun, që të shpëtojë fëmiun 10 vjeçar.

Një ng jarje e pabesueshme është shënuar në Rusi ku një qen ka n gordhur gjatë be tejës së tij me një ujk për të shpëtuar pronarin e tij 10 vjeçar. Mediat e huaja bëjnë me dije se qeni i racës “Jack Russell’ ka n g ordhur gjatë pë rleshjes me ujkun.

Ndërkohë fëmija, i identifikuar si Yemelyan po luante “kukafshehthi” me motrën e tij në Republikën e Komit në veri të Rusisë. Jack Russell dalloi r rezikun e kstrem që po i afrohej vogëlushit dhe vrapoi me shpejtësinë e e rës për të s fiduar ujkun gj igant.

Ndërkaq kamerat e si gurisë së shtëpisë së familjes kanë kapur edhe momentin e su lmit. Nga pamjet e videos shikohet momenti i su lmit dhe dëgjohen edhe ul ërimat e qenit. Qeni ng ordh pas b etejës me ujkun, që të shp ëtojë fëmiun 10 vjeçar.