“I Doli Zogu Në Mes Të Sheshit”/ Shqiptarët I Kthehen Melisës: Ajo U Kthen Përgjigje, Unë Po Bëj Lek, Rrini Ju

“I Doli Zogu Në Mes Të Sheshit”/ Shqiptarët I Kthehen Melisës: Ajo U Kthen Përgjigje, Unë Po Bëj Lek, Rrini Ju

Ish konkurrentja e Për’puthen, Melisa ka vendosur që t’i hyjë muzikës sapo ka lënë programin.

Ajo ka realizuar projektin e parë muzikor. Bëhet fjalë për këngën “U kry”, e cila ka marrë 1 milionë k likime brenda 24 orësh, por nuk kanë munguar komentet th um buese.

“Hahahahhah më ng ordhi qeni, sa t’dëgjoi ty! Më shumë kanë qenë k urioz të kenë parë çfarë kryevepre ke n xjerrë jo për të pëlqyer ty se për zërin të kënaq krejt. Edhe një mace mj aullin më mirë se ty. Tani kënaqu me le kët e You/tubit”, shkruhej në komente.

Por Melisa nuk ndalet dhe shkruan e lumtur se ka arritur sukses: “1 mi lion në 24 orë ‘U kry’, Faleminderit për punën e palodhur”.