Historia e fortë nga Kukësi: I dolën sytë vendit kur i bëra këtë gjë në s htrat…!

Historia e fortë nga Kukësi: I dolën sytë vendit kur i bëra këtë gjë në sh trat…!

Historitë er.o tike që ndahen me lexuesit janë shpesh herë edhe l eksione se për çfarë duhet patur shumë kujdes kur ek sperimentoni në in.tim itet. Kjo është historia e r rëfyer. “Hi njerëz, si ju ka lali gjithëve?Jam 24 vjeç kuksian, ama punoj si ma i miri në Londër. Jeta më ka buzëqeshur, po ashtu edhe me femrat më ka ecur vaj qysh adoleshent. Po lexoja këto letrat, e në fakt nuk janë asgjë para asaj që më ka ndodhur mua me një vajzë këtej. U tregova pak idiot në fakt. Ajo ishte e v ir.gjër. Më pëlqente shumë, kisha kohë që nga.c moja dhe doja ta kapja. Nuk ma merrte mendja që ishte e vi.rgjër, e kisha menduar që nuk do bëja se.ks me të normal, por veç a.nal.

E kisha ndarë ke q mendjen eeee. Kështu që kur vendosëm më në fund të flinim bashkë, se ajo bënte n aze unë ja bëra direkt an.al. Pa asnjë metodë r elaksuese e hiq… E sh kreta, mu dh imbs se pa ditur çfarë është s.ek si i dolën sytë vendit. Nisi të q ante e sh kreta dhe më tha që se.ksi qenka gjëja më e s hpifur dhe e dh imbshme në botë. Jo moj, i thashë, çfarë po thua. E nuk pranonte me javë më për të shkuar, as se.ks nga para. Oh, ça kam hequr. Por për sf idë s’doja të ndahesha prej saj.

U ndjeva shumë k eq. Tani atë vajzën e kam akoma, e kemi kaluar në se.ks normal. Por akoma tm.errohet nga e ksperienca e parë. Një shok më thotë hë se më shumë të do, por në fakt u nx itova më duket. Për nuse s’do e marr jo sepse e dua shqiptare si tërë e migrantët, por do e mbaj derisa të sh lyej fajin që kam bërë e ta n xjerr të gatshme në jetë. Hahaha. Si mendoni? A kam vepruar gabim? Apo vërtetë kjo kështu më do më shumë?”, shkruan ai.