HABlT nëna e 2 fëmìjëve: Jà d redh BURRlT që nga fejesa me të DA SHURlN 20 vjet më të ri, por….

HABlT nëna e 2 fëmìjëve: Jà dr edh BURRlT që nga fejesa me të D ASHURlN 20 vjet më të ri, por….

Kjo grua 29-vjeçare ka rr ëfyer për “The Sun” hi storinë e saj të tradh.tisë me një të dashur. Ajo ka thënë se e tra.dhton burrin me të das hurin 20 vjet më të ri prej kohës sa ishte e fejuar. Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë:

Jam përpiqur që t’i jap fund lidhjes time afatgjatë, por kam pasur mar rëdhënie se ks uale me të dashurin tim. Unë jam e martuar dhe kam dy djem të vegjël, por gjendem në si tuatë ka otike. Burri im është një baba i mrekullueshëm dhe ne kemi qenë së bashku për tetë vjet. Unë jam 29 vjeçare, ndërsa ai është 30 vjeç. Ai nuk asnjë ide se unë jam duke pasur aferë se ks u ale me një mashkull tjetër, gjatë gjithë jetës sonë martesore. Jam larguar nga i dashuri im vetëm kur kam lindur dy djemtë e mi.

Të dashurin e kam takuar në një qendër tregtare, jo shumë kohë pasi isha fejuar me bashkëshortin tim. Ai erdhi dhe më pyeti për produktet dhe çmimet dhe të gjitha llojet e gjërave. Derisa unë qëndroja në këmbë me një kolege, ai ishte shumë i k ëndshëm dhe më tha se I vinte keq që më ka marrë ka q shumë kohë. Duke e hap r e ak lamen me psohte ju keni mundesi te lexoni te plote lajmin.