H ABlT KËNGËTARJA E NJOHUR: CI*CAT I BËRA QË TË MË MBAJNË MBI UJË SE S’DI NOT

H ABlT KËNGËTARJA E NJOHUR: CI*CAT I BËRA QË TË MË MBAJNË MBI UJË SE S’DI NOT

Këngëtarja shumë e komentuar në media për deklaratat e bujshme që bën,

Cardi/B ka habitur sërish me deklaratën e rradhës……Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…