Fotografi që “i besonte” vendosi një kamerë të fshehtë në banjën e saj, modelja publikon pamjet e zbulimit…

Fotografi që “i besonte” vendosi një kamerë të fshehtë në banjën e saj, modelja publikon pamjet e zbulimit…

Një modele 25-vjeçare ka pohuar se një fotograf të cilin ajo e njihte prej disa vitesh kishte përdorur kamerën e tij, përkatësisht një aparat të ma skuar si një mbushës telefoni për ta filmuar atë dhe femra të tjera, derisa ato ndërronin rro bat dhe shkonin në banjë.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për Z oë Kl op fer, nga Cal ifo rnia, e cila ka përdorur llogarinë e saj në In sta gram për të ak uz uar fotografin për ven dosjen e kamerës në banjën e saj.

Siç ka thënë ajo, pas zbulimit të pa jisjes dhe vendosjes së me mory ca rd në kompjuterin e saj, ylli i mediave sociale tha se ajo gjeti më shumë se 200 sk edarë që pë rmbajnë video të grave të ndryshme që u filmuan pa dijeninë e tyre, përfshirë edhe veten.

Klo pfe r ndau një video të fotografit që thuhet se e vendosi kamerën në banjën e saj, si dhe një pjesë të f ilmimeve që ai kishte filmuar fs hehurazi duke përdorur pa jisjen.

Ajo tha se fotografi ishte dikush që ‘e besonte’, duke vënë në dukje se ai duhet ‘të ndalet’.