“Deshen Te Bejn Spektakel Ne Emision Por I Derdhet Uji Ne I Shihet I Gjith Kengetares”

“Deshen Te Bejn Spektakel Ne Emision Por I Derdhet Uji Ne I Shihet I Gjith Kengetares”

Këngëtarja e shumë përfolur serbe gjithashtu dhe njëra ndër se x bom bat e estradës Sandra Africa ishte në

emision live tek tv Pink.Ajo nuk njihet edhe aq nga zeri i saj sa qe njihet nga format tr upore dhe nga xh vj eshjet ne sk en qe i ben Ajo u shfaq mjaft se k si me pamjen e saj dhe moderatori ja dha nje detyrë “challenge” ku të pa smet e saj ishin ne f okus shikoni me shume duke….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.