B,urri Shoqes Pasi E Kuptoi Se Isha L,agur Ai Më….

B,urri Shoqes Pasi E Kuptoi Se Isha L,agur Ai Më….

Nje n ate shoqja ime me ftoi te shtepia saj sepse kishim per te bere nje projekt pune, shkova ati ishte dhe b urri

saj, sapo filluam te punojm ne projekt shoqen e thirri nena saj me u rgjenc, ajo shkoi dhe mbeta vetem me b urrin e saj ai ishte mjaft i pa shem dhe fliste fjal shum te nxe hta, smund te mbahesha dhe kur ai me pa se jam l agur posht me qoi ne dh omen e tij dhe…….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.