24-vjeqarja shqiptare: Sh,efi më mban me Iekë, më ka gjetur punë, por në sht,rat ka një probIem…

24-vjeqarja shqiptare: Sh,efi më mban me Iekë, më ka gjetur punë, por në sht,rat ka një probIem…

Pasi ka zënë të d.ashur një burrë të martuar dhe me po zitë, një vajzë nga Lezha pr etendon se ka gjetur lumturinë. Ajo ka r rëfyer historinë e saj dhe ka lënë me “gojëhapur” lexuesit tanë në rrjete sociale.“I dashuri im është më i miri në botë. Ai është i martuar me letra, por më b etohet që më gruan rri veç për hatër të fëmijëve dhe se ajo kujdeset për babën e së murë që kanë në shtëpi.…

Jam 24 vjeçe, ai është 51 vjeç, por si jep hiq. Djalë i ri duket krejt. Nejse kjo ka pak rëndësi, se më shumë vlerësoj meshkujt e pj ekur se këta av enturierët e moshës time.Jam lidh me të kur nis atë punoja me të në b iznesin e tij. Sa kisha kry shkollën e lartë. Aty ai çdo mëngjes më qeshte e më blinte edhe br iosh. Pastaj nisëm duke folur në Facebook gjatë orarit të punës, sa punën e l inim krejt. Derisa një ditë për ditëlindjen time me fton për një kafe dhe ikim në Shëngjin. Aty bëmë dhe da.shuri për herë të parë. Kisha pas një li dhje, por i dashuri tha që se ka p roblem që s’isha e vi.rgjër. Prej asaj dite jemi të pandarë, përveç fundjavave që ai rri më fëmijët.…

Në fundjavë më jep lek sa të dua e dal e qerasi mamin ose shoqet.Më plotëson çdo tekë, por në sh.trat nuk më pëlqen shumë.I da shuri i parë ishte i papamë. Ky lo.dhet shpejt dhe e zë gjumi më pas direkt. As nuk më flet, as hiq.Nuk e di, por e dua dhe them do e kaloj këtë pr oblem. Dashuria mbi gjithçka apo jo? FLM”, shkruan ajo.