22 vjeçari shqiptar humb je tën në Laç, makina doli nga rruga dhe u bë…

22 vjeçari shqiptar humb je tën në Laç, makina doli nga rruga dhe u bë…

Një ak sid ent t rag jik është shë nuar në orët e para të mëngjesit. Një 22 vjeç ar ka gjetur v de k jen, pasi

makina me të cilën ai udhëtonte ka dalë nga rruga.Nj oftimi pol icisë:Në a ksin rrugor Laç-Patok ,drejtuesi i mj etit tip ‘Opel’ shtetasi R.Z.,22 vjeç,banues në Laç, Kurbin ka humbur ko ntro llin e mj etit duke dalë nga rruga, ku për pa sojë ka gjetur vd ekj en.