TËRMETl shk und trojet shqiptare/ Ja sa baIIë ishte

TËRMETl shk und trojet shqiptare/ Ja sa baIIë ishte

Drejtori i Ins titutit Sizm ologjik tTë Kosovës, Shemsi Mustafa, ka njoftuar se gjatë ditës së shtunë një të rmet i lehtë me magnitude 2.7 sipas shkallës Rihter ka go ditur Kosovën.

Mustafa ka bërë të ditur se epiqendra e tërm etit ishte në Malishevë por që është nd jerë edhe regjionin e Gjilanit.
“Bazuar në Rrjetin Sizmik, Shërbimi Gjeologjik i Kosovës dhe Qendrës Sizmike Euro-Mediterane, si dhe në analizën nu merike të Rrjetit Sizmologjik të Kosovës, me datë 20/02//2021 n’ora 16:46, sipas kohës lokale, Kosova është g oditur nga nje tërmet me magnitude 2.7 sipas shkallës Rihter, përkatësisht me intensitet III-IV ballë të Merkalit”.