Si u pri,sh drejtori ….me gjo ksyn tim..Pamje(Video)

Si u pri,sh drejtori ….me gjo,ksyn tim..Pamje(Video

Jam nga Peja dua të tregoj c’far më ndodhi…me drejtorin,kisha nipin tim që e dërgoja dhe mirrja nga shkolla isha e papunë dhe mirresha me nipin tim.Një ditë na njoftuan për mbledhje të prinerve dhe aty takova për herë të parë drejtorin u sh tang nga bukuria dhe g joksi im.Mbas disa ditëve më kishte ftuar në zyre(e dija qëllimin)…

u vesha bukur me një fustan të shkurte dhe g joksin …,trokita në derë dhe hyra brenda u ula me një ulëse dhe morra p ozicionin tim i h apa kem bet,ai filloi te flas por e dija që kishte humbur kontrollin ,por u n xeva dhe un e mbylli deren me cels dhe filloi nga g jksin tim……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…