Shp,ërthen Çiljeta, Para 5 Vitesh Edi Rama Me K,api Dhe Detyroi Ti Ulesha Në…

Shp,ërthen Çiljeta, Para 5 Vitesh Edi Rama Me K,api Dhe Detyroi Ti Ul,esha Në…

Çiljeta Xhilaga në të kaluarën ishte bashkë me shumë fytyra të njohura të ma gazines shqiptare, po ashtu edhe jasht ma gazines shqiptare. Por ajo në një intervist tregoi një se kret për je tën e saj, që nuk e ka treguar kurrë deri tani. Ajo tregoi se para disa

viteve politikani i njohur shqiptarë e detyroi që të b ëj at punen me të pa das hjen e Ciljetës, po ashtu tregoi edhe ars yen, madje ajo tregon edhe emrin e tij ku të gjithë e njohim që është Edi Rama. Ajo rr efen dhe thote qe isha duke ecur ne qytet, kur papritmas Edi Rama me takon me veturen e tij lu ksoze dhe ndalon tek k embet e mia hap dritare dhe……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…