“PërbaIIje e pazakontë, KaIi suImon krokodiIin”. Shikoni cili del fitues

“PërbaIIje e pazakontë, KaIi suImon krokodiIin”. Shikoni cili del fitues

Mund të kemi parë shumë be’teja mes kafshëve të ndryshme, por ndoshta kurrë një të tillë mes kalit dhe krokodilit.

Në videon që mund t’a shihni më poshtë ju e shihni që kali suImon krokodilin madje duke e I ënduar atë pak, transmeton lajmi.net.

Në fillim kali nuk e suImon atë, por më pas tërb’ohet dhe e g0det atë me të dyja k ëmbët. ///EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe