Nuk kanë fund sk an dalet: Dje u p,uth dhe u ngut me Atdheun, Sarës i del Video me Arjan Canin duke…

Nuk kanë fund sk an dalet: Dje u p,uth dhe u ngut me Atdheun, Sarës i del Video me Arjan Canin duke…

Të dielën që kaloi në ”Përputhen” u bë pjesë edhe një vajzë e re, që quhet Sara. Sot ajo zhvilloi takimin e parë me Atdheun, ku nuk munguan s kenat me p u llë të ku qe.Që në takimin e parë ajo e put hi Atdheun, ai i ngr iti bluzën për të parë tatuazhet e saj dhe i ngriti edhe k ëmbën.Por Sara nuk është e panjohur. Disa vite më parë Sara, ka zhvilluar një intrevistë që ka bërë goxha bujë në emisionin ”Zonë e lirë”.…

Në këtë emison u shfaqën disa foto të Sarës ku dukej gati çdo gjë. Por ajo foli edhe për një z ënkë që kishte pasur me një këngëtare shqiptare Baby G. Sara tha:Na lidhi puna me të. Më kanë ardhur fjal q ajo është xhe loze për mua dhe ka marrë edhe ide nga të miat për të bërë klipin e saj. Ajo ka marrë idetë e mia dhe ka bërë klipin e saj. Ajo ka r eaguar shumë k eq, po unë nuk kam kohë të merrem me b ebat. Më ka nisur edhe disa mesazhe mos fol më për mua se do të gjej edhe……