LAJMI I FUNDIT/ Gjermania Me Rregulla Të Reja Për Mërgimtarët Që Duan Të Shkojnë Për Pushime Në Vendlindje.

LAJMI I FUNDIT/ Gjermania Me Rregulla Të Reja Për Mërgimtarët Që Duan Të Shkojnë Për Pushime Në Vendlindje.

Ambasada e Kosovës në Gjermani, n jofton se qytetarët që kthehen nga Kosova duhet të i zolohen për 10 ditë si dhe para udhëtimit duhet të bëjnë regjistrimin el ektronik.

“Me r astin hyrjes në Gjermani – me aeroplan, apo nëpërmjet rrugëve tokësore me autobus ose veturë private – nëse keni qëndruar në një rajon me p asiguri të lartë brenda 10 ditëve të fundit para udhëtimit duhet të i zoloheni për 10 ditë”, thuhet në njoftim.