Kjo që sapo ndodhi në një autostradë tē Kosovës nuk e keni parë më parë!

Kjo që sapo ndodhi në një autostradë tē Kosovës nuk e keni parë më parë!

Makina të tilla të r ënda bujqësore, njihen për punë mjaftë cilësore.

Por, ngasësi i një traktori ndërsa po rrugëtonte duket se sot n gatërroi kahjen e lëvizjes!

Këtë e dëshmojnë dhe pamjet e momentit që ka kapur Klan Kosova, saktësisht në një zonë të autostradës Mitrovicë – Vushtrri, ndërsa traktori shihet duke u n gasur në anën e kundërt.