Gruja Shqiptare Nga Greqia Kërkon Një Djal Për Lidhje Serioze….

Gruja Shqiptare Nga Greqia Kërkon Një Djal Për Lidhje Serioze….

Quhem Laura kom lindur ne greqi ne Athine ,,, me origjin jem nga Tiranea31 vjeqare kom qen e martuar , me nji tip shum xh eloz dhe f anatik

familja ishin shk aktare dhe ins istuan fort qe te martohesha me at tipin pa e njoftur faare. Tash dua te njoftoj nji djal skan lidhje vitet por kom vetem nji kusht qe te bashkjetoj me at per disa kohe . Qe tja japim vehtit nji shanc se pershtatemi apo jo .Un fi naciarisht qendroj mire jom mjeke dhe punoj ketu ne München ne nji sp ital ketu un spo kom kontakt me shqiptaret.…