Farmacistja e thotë troç: B,urrat shqiptarë kanë turp të blejnë pre.zerv,ativë, kur vijne te une me

Farmacistja e thotë troç: B,urrat shqiptarë kanë turp të blejnë pre.zerv,ativë, kur vijne te une me

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon u diskutua nu diteti në prani të fëmijëve dhe si tuata të tjera që vendosin nënat në siklet. Teksa Bieta i pyeti të ftuarat nëse ua besojnë bashkëshortëve blerjet e të br endshmeve për fëmijët, Ami Bekteshi u shpreh se meshkujt shqiptarë kanë shumë k omplekse.…

“Jo vetëm v eshmbathje, por edhe p eceta me nstruale kanë t urp të blejnë”, tha ajo. Në këtë moment nuk mungoi as ndërhyrja e farmacistes Arba Gramo, e cila bazuar në punën e përditshme pohoi se bu rrat shqiptarë ulin kokën edhe kur blejnë pr eze rvativë.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…