E pranon li,dhjen Shkurte Gashi, ja kush po e “p,allon” ate?

E pranon li,dhjen Shkurte Gashi, ja kush po e “p,allon” ate?

Shkurta Gashi deri më sot nuk ka pasur asnjë koment për komentet rreth lidhjes së saj.Për këngëtaren është

hera e parë që këngëtarja ka sqaruar për Prive gjerë e gjatë risitë në j etën e sajë personale. Shkurta ka pranuar lidhjen e da shurisë teksa ka folur edhe për të kaluarën e personit të ze mrës, p jesë kjo që është komentuar goxha.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…