Çfarë Po Ndodh? Kjo ‘Tradhti’ Nga Konkurrentët E “Për’puthen” Po Bën Lë msh Gjithë Rrjetin

Çfarë Po Ndodh? Kjo ‘Tradhti’ Nga Konkurrentët E “Për’puthen” Po Bën L ëmsh Gjithë Rrjetin

Ditën e sotme disa foto të Ana Lleshit dhe konkurrentit më të ri të “Për’puthen”, Arsimit, bënë xhiron e rrjetit. Ata të dy postuan në rrjetet e tyre sociale në InstaStory, pamje ku dallohej qartë se di vani në të cilin po qëndronin ishte i njëjti. Gjithashtu, vihet re se dhe dritarja e shtëpisë ku ata kanë postuar foto është po e njëjta.

Ndërkohë ditën e sotme gjatë një lidhje li ve në Instagram, ndjekësit vunë re të njëjtin de taj si te Arsimi dhe Ana edhe në shtëpinë e Atdheut. Në një video dallohej qartë se Atdheu ishte ulur në po të njëjtin d ivan si dy të tjerët e përmendur më sipër dhe po ashtu dritarja pas tij ishte e ngjashme me ato në fotot e Anës e Arsimit.

Ndërkohë që për një moment menduam se Atdheu dhe Ana ishin bashkë në një shtëpi për shpalljen e f ituesve të g iv eaway-t nuk re zultoi kështu, pasi ish-konkurrentja i komentonte Atdheut teksa që ai bënte videon live në Instagram.

Ndjekësit e Atdheut nuk ng urruan ta komentonin këtë pjesë, duke u ha bitur se si ka mundësi që të gjithë konkurrentët e “Për’puthen” shfaqen të ulur në të njëjtin di van dhe me të njëjtin sfond nga mbrapa. Madje ata me sha ka janë shprehur se mos ndoshta i blejnë di vanet në të njëjtin vend, por Atdheu nuk preferoi t’ju përgjigjej këtyre komenteve.

Ky nuk është ra sti i parë që publiku ngre dy shimet në lidhje me konkurentët e këtij programi, pasi para disa ditësh u ngritën a ludime edhe për ish-konkurrentët e “Për’puthen”, Andin dhe Melisën, për sh kak të objekteve të ngjashme në shtëpitë e tyre. Megjithatë ata i hodhën poshtë al udimet duke u shprehur se janë thjesht miq dhe nuk kanë qenë asnjëherë në banesat e njëri-tjetrit, por ka qenë e gjitha një r astësi.