BURRl im është më i miri në botë, Ai çdo natë më “kënaq” dhe më..!

BURRl im është më i miri në botë, Ai çdo natë më “kënaq” dhe më..!

Të kujdesësh për partnerin në të mirë dhe në të k eq është premtimi që të gjithë bëjnë ditën e martesës, por jo të gjithë e mbajnë.

Ama ky nuk është r asti i këtij burri, gruaja e së cilit i është shumë mirënjohëse për pë rkujdesjen që tregon ndaj saj dhe fëmijëve të tyre. Kjo është hi storia f rymëzuese e rr ëfyer.

“Unë kam burrin më të mirë në botë. Jam gruaja më me fat që e kam dhe dashtë perëndia të kemi gjithmonë shëndet sepse pa të nuk kam je të. Jam një zonjë kuksiane dhe jam e martuar prej 20 vi tesh.
Kemi dy fëmijë si yje dhe jemi familje e lumtur. Burri im është modeli i mashkullit që duhet ndjekur.

Sepse lexoj këtu tek ju vetëm femra që ankohen për të dashurit dhe burrat e tyre, por ka edhe meshkuj shqiptarë që janë shumë të dashur dhe të përkushtuar në familjet e tyre.