“Ta prek shpirtin Mihrihje Braha, qan kur tregon çfarë i kanë bërë serbët”

“Ta prek shpirtin Mihrihje Braha, qan kur tregon çfarë i kanë bërë serbët”

Mirëpo, së fundmi Mihrija ka qenë e ftuar bashkë me bashkëshortin Naim Abazin në emisionin ‘Glamour Zone’, ku ka treguar shumë të pcathëna më herët. Ndër të tjera, ajo ka zbuluar momentin më të t me rrshëm të jetës së saj. Këngëtarja ka treguar t me rrin që për j etoi një n atë që u te rro rizua me a r më nga serbët.

“Kemi qenë me makinë, na tën, na ndalon p oli cia. Na thotë f ikeni makinën, dhe mbaj mend që e kemi parë veten në f erra, ishim vetëm ne të dy në makinë, p ol icia dhe asnjë tjetër.

Ishim me a ut omatik te koka me Naimin, dhe mbaj mend që mbylla sytë, edhe prita kur do më kapte . Ata na sh anë dhe f yen serbisht, mëpas njëri nga p oli cët na tha të iknim.”