Prej një viti nuk heq as vetullat dhe as mustaqet, 31-vjeçarja: Po ndihem e bukur s’më intereson çfarë thonë.

Prej një viti nuk heq as vetullat dhe as mustaqet, 31-vjeçarja: Po ndihem e bukur s’më intereson çfarë thonë.

Prej një viti nuk heq as vetullat dhe as mustaqet, 31-vjeçarja: Po ndihem e bukur s’më intereson çfarë thonë

Gratë shpenzojnë para dhe shumë kohë duke u munduar që të qëndrojnë të ku ruara në çdo kohë. Por, 31-vjeçarja Eldina Jaganjac nga Kopenhaga ka zgjedhur që të mos i heqë qimet e f ytyrës.Ajo i është rikthyer pamjes së saj natyrale, duke mos hequr as vetullat dhe as qimet mbi buzë që prej muajit Mars të vitit 2020.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe