Kam 11 muaj pa punë, askujt nuk i intereson për “gjendjen time financiare”, Fifi r eagon pas koncertit në Kosovë!!

Kam 11 muaj pa punë, askujt nuk i intereson për “gjendjen time financiare”, Fifi r eagon pas koncertit në Kosovë!!

Këngëtarja e njohur shqiptare, Fifi zhvilloi një koncert në qytetin e Ferizajt me r astin e ditës së Pa varësisë së Kosovës.

Fifi shpërndau një video nga momentet e koncertit në të cilin shiheshin se ishin mbledhur shumë njerëz. Pas kësaj, këngëtarja ka re agur për herë të parë duke thënë se nuk mund të quhet ‘eg oiste’ vetëm sepse mbajti një koncert, kur kafenetë e Prishtinës dhe Tiranës dhe të gjithë qyteteve të tjera janë plotë me njerëz.

Sipas saj nuk mund të quhet e goiste sepse pot ë ishte e tillë do të qëndronte vetëm në shtëpi dhe nuk do të dilte të argëtonte njerëzit.

“Ndj enja pozitive njerëz, çfarë po ndodh? Unë e di që ka ndikuar shumë k eq virusi në t rurin tonë, ama qe tësohuni. Nisni të merreni me ndonjë gjë dhe lëshoni en ergji pozitive. Paskam marrë lekë unë në 17 dhe qenka bërë nami, jemi ngo pur në lekë. Hello, që 11 muaj jam pa punë.

As shteti, as ju, as kërkush nuk i ka interesuar çfarë po bëjnë artistët. A u interesua ndokush për gje ndjen fin anciare të artistëve? A i ka ndihmuar ndokush artistët të bëjnë art? Jo, jo. Kështu që zonja dhe zo tërinj mos më pre kni ku s’duhet. Punoni ju për vete, ishallah zoti jua jep krejt dhe e shijoni, por mos më p rekni sepse jam që 11 muaj pa punë”, ka thënë ndër të tjerash Fifi.