Jam e v etmuar ne banese ne Gjermani kerkoj nje mashkull te f ort per lidhje …?

Jam e ve tmuar ne banese ne Gjermani kerkoj nje mashkull te fo rt per lidhje …?

Jam e lirë, jetojë në München te Gjermanise, kërkoj një mashkull për lidh,je pse jo edhe martesë…!!!

punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mas hkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes do te ishte e mundur
Une do ti shikoj dhe lexoj te gjitha liket dhe komentet me vemendje dhe do tju shkruaj…