“I Lyen Të Dashurës Breket Me Spec Djeges,Ja Cfare Ndodhi Kur I Veshi”

“I Lyen Të Dashurës Breket Me Spec Djeges,Ja Cfare Ndodhi Kur I Veshi”

Një i ri nga Shtetet e Bashkuara kishte vendosur të ta llet k eq me të dashurën, të cilës ia lyen br ekët me sosin më të dje gës të specave.

Ai fillimisht ia kishte lyer b rekët me sosin e dje gës të specave, duke mos i treguar asaj asgjë.

Pasi ajo u kthye në shtëpi ai i kërkoi që të dalin për vrapim, dhe kështu ajo u fut në dhomë për t’u përgatitur për vrapim. Dhe sikur ta dinte, veshi pikërisht ato br ekë që ai ia kishte lyer me sosin e d jegës të specave.

Pas disa minutave ajo fillon të ndjej nx ehtësi në trup, dhe në një moment e pyet të dashurin nëse i janë zhytur rrobat me diçka të kuqe që asaj i dukej si gj ak.

Por sa më shumë që kalonte koha, ajo nd jente dh imbje edhe më të madhe, dhe kështu filloi të vrapojë në sikleti duke mos ditur fare se çfarë po ndodhte, transmeton telegrafi.

Ndërkaq, i dashuri i saj pasi u t all për disa minuta me të vendosë t’i tregojë të vërtetën, por re agimi i saj ishte tejet interesant.

Pasi kthehen në shtëpi ajo fillon të de rdh në të pa sme qumësht duke menduar se do t’ia shuaj n xehtësinë që e nd jente në trup. Por më pas futet në tualet për ta bërë një dush…