“Donacioni I Radhës”, Labinot Tahiri Dhuron 10.000 Euro Grave Të V eja Të Krushes Së Madhe!!

“Donacioni I Radhës”, Labinot Tahiri Dhuron 10.000 Euro Grave Të V eja Të Krushes Së Madhe!!

Këngëtari i njohur, Labinot Tahiri, vazhdon të jetë shumë i dashur për publikun shqiptar.Labi, njihet për b amirësinë e tij duke ndërtuar shtëpi për të varfër por kësaj radhe ka shprehur dëshirën të iu nd ihmojëgratë e ve ja të Krushës se madhe.

Ai ka zgjedhur t’iu dhurojë një shumë të madhe par ash prej 10.000 eurove si përkrahje për t’i mbajtur familjet e tyre në 13 vjetorin e P avarësisë së Kosovës.

“PËR NDERË TË P AVARESISË🕊 DON ACIONI I RADHËS 10.000€

10.000€ pêr gratë e ve ja të Krushës se madhe ku burrat e tyre u vrcanë në lcuftên e fundit pêr LI RINË E KOSOVËS!
Ne i ndajmë këto para si përkrahje për punet që ato i bëjnë për ti mbajtur familjet e tyre ku shumë fëmijë mbeten je tima pa ba ballarët e tyre!

Ju them të gjithave nënave dhe vajza shqiptare, do ta keni përkrahjen nga fo ndacioni ynë dhe duart e shqiptarëve gjithmonë. Zoti ju be koftë! Me dashuri dhe respekt, Labinot Tahiri Kosovë e Shqipërisë”, ka shkruar Labi