Vali Corleone: Pi qes shi tje do ari tokë që i kom në Mars, nëse si ki 20milion euro mos më fol hiq për ket punë

Vali Corleone: Pi qes sh itje do ari tokë që i kom në Mars, nëse si ki 20milion euro mos më fol hiq për ket punë

Vali Corleone, i njohur edhe si “Princi” nga Gjilani është kthyer sërish në një intervistë në emisionin “Zonë e Lirë “.

Gjatë kësaj interviste ai ka treguar se si është v rarë familja e tij, ndërsa ka folur dhe për p ëkatësin fetare që i përket.

”Jam 80 përqind i k rishterë dhe 20 përqind mysliman”, ka thënë Vali, duke shtuar se ka tokë edhe në pl anetin mars, “Kam blerë 736 hektarë tokë në planetin Mars. E kam kojshi Kim Jong-un (presidenti k omunist koreano-verior). Tokën në Mars ma ka bl erë e dashura ime miliardere ruse”- ka thënë Vali.

Më tej Vali Corleone ka thënë se makinat Ha mmer do ja falë Papa Françeskut.

“Princi” thotë se nuk ka më nevojë për fem ra, pasi është lodhur nga ato.
“Nuk kam nevojë për fe mra. E kam mbyllur atë f aqe. Kur kam nevojë, e bëj në banjo”, ka thënë ndër të tjera ai.