Vajza e re shkon në shtëpi dhe s htanget kur e gjen mamanë duke

Vajza e re shkon në shtëpi dhe s htanget kur e gjen mamanë duke

E kam kapur nënën time duke bërë se.ks me të d ashurin tim në sh trat. Ata ishin mbi njëri-tjetrin, por unë kam qenë shumë e tr onditur sa nuk kam mundur t’iu them asgjë atyre. Mendova se kisha një lidhje të mirë me të da shurin tim. Ne u lidhëm gjashtë muaj më parë. Unë jam 23 vjeçare dhe shpejt u da shurova me të dhe isha shumë e lumtur.

Ai është 27 vjeçar. Katër muaj më parë, vura re se mamaja ime kishte ndryshuar. Ajo kishte shkuar në një k lub për humbje peshe dhe humbi shumë peshë. Ajo filloi të mbante f unde të shkurtra dhe bluza po ashtu të shkurtra. Ndryshoi stilin e saj të flokëve dhe grimohej më shumë se zakonisht. Ishte pothuajse si një grua e re. Kohët e fundit mbajtëm festën e ditëlindjes së 50-të të babait tim në një h otel. Mamaja ime është 45 vjeçe dhe ajo dukej e mrekullueshme atë mbrëmje. I d ashuri im erdhi me mua dhe ne patëm një kohë të shkëlqyer. Babai im kishte marrë shumë pi je me vete kur u kthyem në shtëpi, mamaja ime u vendos në sht ratin e dhomës tjetër që ishte e lirë, sepse tha se nuk mund të qëndronte me neve gjithë na tën.

Ne pimë disa pije më shumë, biseduam për një kohë, pastaj të gjithë shkuam në sh trat. U zgjova në mes të na tës dhe kuptova se i d ashuri im nuk ishte në sh trat me mua. Mendova se ai duhet të kishte zbritur në katin e poshtëm për të marrë një gotë me ujë dhe shkova ta gjeja. Dëgjova zhurma që vinin nga dhoma e gj umit të nënës sime dhe e hapa derën. Mamaja ime dhe i d ashuri im ishin në sht rat së bashku dhe ishte e qartë se çfarë po bënin.

Ndihesha e lodhur dhe nuk mund të thoja asgjë. Pastaj u ktheva në sht ratin tim. Ai e kishte lënë telefonin e tij pranë kr evatit dhe vendosa të shihja se çfarë tjetër po bënte. Tekstet mes tij dhe nënës sime treguan se ata ishin lidhur me javë. I tregova motrës time më të madhe të nesërmen dhe ajo tha se kishte vënë re se ata ishin bashkë, por mendonin se ishte vetëm mamaja jonë, që po shijonte imazhin e saj të ri. Unë nuk mund të besoj se ata ma kanë bërë këtë gjë mua. Jam e l ënduar për veten time dhe babanë tim. Ai do të zem ërohet keq kur ta kuptojë për lidhjen e nënës me të dashurin tim. U ndjeva keq gjatë gjithë Kri shtlindjeve. Gjithkush më pyeti se çfarë po ndodhte me mua, por unë nuk e di se si t’ia bëjë.

Përgjigjja e ps ikologes:

Ndoshta babai juaj nuk do ta zbulojë, përderisa mamaja juaj ndalon së m ashtruari atë tani. Tregoni nënës tuaj se ju e dini se çfarë po ndodh dhe se do t’i tregoni babait tuaj nëse nuk ndalet menjëherë.