V des Një Familje Në Zvicër Si P asoj E Një Äksidènt Trägjik

V des Një Familje Në Zvicër Si P asoj E Një Äksidènt Trägjik

Sot rreth orës 7 e 30 të mesdites 1 familje është përfshirë në një Äksidènt një veturë me t arga të zvicrës duke go ditur një kamionetë në rrugë dhe për fat të k eq dhan shpirt në vend T argat e tij ishin me tabela S G dhe pronari jetoi ne St Gallen te zvicres.

Komento Ng ushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngus hllimeve. Per videon shtyp me poshte: