U bë e famshme me fjalimin e saj, por sa vota mori Rrezofat Azemi në këto qytete?

U bë e famshme me fjalimin e saj, por sa vota mori Rrezofat Azemi në këto qytete?

Rrezofat Azemi, kandidate e AAK’së për deputete kishte zënë vend në të gjitha fa qet e gazetave, meqë gjatë një fjalimi para një m ase të madhe njerëzish, mes tyre edhe Ramush Haradinaj, nuk kishte arritur që të çonte fjalimin deri në fund, shkruan Gazeta Express.

“Nuk di çka osht tu ndodh me mu, nashta qe jom para presidentit” ishte fjalia që Rrezofati e shoqëronte me një të qeshur të veçantë, raporton/Express.

Por si ka dalë Rrezofat Azemi me vota në disa qytete ku Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës qëndron mirë me vota, si Deçan, Pejë, Gjakovë e Rahovec?

Express ka an alizuar for mularët e gjitha ve ndvotimeve në këto katër qytete, dhe kjo ka ndidate e AAK’së ka marrë vetëm 36 vota.

Këto janë votat për të sipas këtyre qyteteve:

Deçan : 8

Pejë: 8

Gjakovë: 12

Rahovec: 8