SPECIALE- Një grup njerëzish e nxorën nga uji sir enën pasi ajo kishte nge.cur në rrjetë. Shikoni pamjet e veçanta

SPECIALE- Një grup njerëzish e nxorën nga uji s irenën pasi ajo kishte nge.cur në rrjetë. Shikoni pamjet e veçanta

SPECIALE- Një grup njerëzish e nxorën nga uji si renën pasi ajo kishte nge.cur në rrjetë. Shikoni pamjet e

veçanta… Ata kishin dalur si gjithmone per te e ksploruar ne det te hapur, kur pa pritmas e pane se diqka kishte mbetur ne rr jete. Kur e pane u habiten nga ajo qe doli…nje si rene e vertete
Shikoni momentin e vecante:Shty pe r3k,lamen dhe shiko videon..