Shoket e vellait jane te dh,ene pas te pa smeve te mia sepse…(Video)

Shoket e vellait jane te dh,ene pas te pa smeve te mia sepse…(Video)

Pershendetje jam Tina nga Prishtina dhe ju tregoj si me pa lluan shoket e vellait ne b yt hen time te madhe./Nje dit erdhe shoket e vellait ne shtepin

time isha e vetme vllau ishte ne shqiperi per pushin kur po i shoh ne der dhe i them qe vellai nuk eshte ketu tha nuk kemi ardhur per vellaun po per ty pyeta se erse do te pa llo jm py t hen tende te madhe o o oh hhh i thirri br enda menjeher njerin e kapa per pa lle e kishte te ma dh njerit fillova te ja mer rja ne… pastaj u zh vesha dhe……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn